Stugor

På Osby Camping har vi 6 stugor och en lägenhet.  Du kan hyra dem per dygn eller vilket antal dagar du vill. Du är alltså inte bunden av en viss bokningsperiod, eller ankomstdag. – Skönt! – eller hur? Vi rekommenderar dig ändå att boka din stuga, speciellt i högsäsong. I merparten av stugorna/lägenheterna är det tillåtet att ha husdjur.  Alla stugor/lägenheter är rökfria.

I alla våra stugor finns täcken och kuddar, men lakan och handdukar tar man med sig själv. Städningen ingår inte i hyran, men kan beställas extra. Du måste då säga till vid bokningen, eller när du kommer till receptionen. Städningen kostar 300kr.

Incheckning sker från klockan 15:00 och utcheckning ska ske innan klockan 12:00.

4-Bäddstuga

Stugorna ligger med utsikt över Osbysjön. Sover gör man i 2 våningssängar. I stugan finns också bord, 4 stolar, kylskåp och kaffebryggare. Dusch, toalett och kök finns i servicehusen intill.

Lägenhet - 2  bäddar

Vi har också en lägenhet med dusch, toalett och pentry.

Stug- och lägenhetspriser 2020

Datum Campingstuga Lägenhet
8/4 - 17/6 550:- / natt 770:- / natt
18/6 - 2/8 750:- / natt 970:- / natt
3/8 - 6/9 550:- / natt 770:- / natt

 

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig.

Campingkarta

Tack för i år

Nu har Osby camping stängt för säsongen 2020. Madde, Peo och Daniel tackar alla gäster för året som har gått. Vi håller tummarna för en vacker och pandemifri sommar nästa år!

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Osby Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping