Paddla kanot

Är du sugen på att paddla kanot? Då finns det möjlighet att hyra kanoter av Friluftsfrämjandet Osby.

Norr om Osby startar kanotleden Helgeå mellersta 2 som i sin helhet kan ge dig ett par dagars paddling längs skogklädda stränder. Längs leden finns fyra iordningställda kanotlägerplatser. Lägerplatserna kan utnyttjas mot en lägre avgift i form av kanotcheckar som bland annat kan köpas på turistbyrån.

På en ö i Skeingesjön ligger ruinerna av Skeingeborg, en borg som anlades någon gång i slutet på 1100-talet eller början på 1200-talet. Varför borgen anlades är det ingen som vet, kanske var det för att markera den nya biskopens övertagande av Skåne. 

Paddlingen tar dig i övrigt igenom ett antal mindre forsar och endast ett par lyft. Längs leden finner du en blandning av skogklädda stränder, vasskantade sjöar och om du har tur kanske ett rådjur eller två kan skymtas.

För mer information om kanoting i Osby, kontakta Turistbyrån eller Friluftsfrämjandet.

Tack för i år

Nu har Osby camping stängt för säsongen 2020. Madde, Peo och Daniel tackar alla gäster för året som har gått. Vi håller tummarna för en vacker och pandemifri sommar nästa år!

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Osby Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping