Minigolf

Minigolf, bangolf eller miniatyrgolf. Kärt barn har många namn. En skön sommarkväll på en camping i Skåne kräver nästan en omgång minigolf.

På Osby Camping kan du spela en omgång minigolf med vänner och familj. Vi har en nyrenoverad 12-hålsbana på plats på campingen som erbjuder spännande underhållning för hela familjen. För de små (små och små, men alla under 18 år) kostar det 20 SEK att spela och för de stora 40 SEK.

Uthyrningen sker från receptionshuset.

Vem håller familjerekordet från förra säsongen? I år är det hög tid att utmana dina nära och kära och avgöra vem som är familjens minigolfproffs. Lycka till!

Öppettider för minigolfen

Minigolfen håller öppet under samma tider som receptionen. Bor du på campingen och är du sugen på att spela minigolf utanför receptionens öppettider är du välkommen in till receptionen under ordinarie öppettid så kan vi ordna det.

Tack för i år

Nu har Osby camping stängt för säsongen 2020. Madde, Peo och Daniel tackar alla gäster för året som har gått. Vi håller tummarna för en vacker och pandemifri sommar nästa år!

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Osby Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping