Älgsafari i Markaryd

På Smålandet i Markaryd kan du uppleva något så unikt som en älgsafari! En 3km lång slingrande skogsväg tar dig genom ett älghägn och en bisondal. Man kan antingen åka slingan med sin egen bil eller med Safaritåget. Det är den enda älgparken i Sverige där man kan åka med sin egen bil genom hägnet. Safaritåget tar upp till 60 besökare per tur och det finns flera avgångar per dag under sommaren. Turen tar cirka 45 minuter.

På Smålandets Gård finns även ett café där man kan pröva på älgkorv eller avnjuta en nygräddad våffla. På gården finns bland annat getter som barnen gärna får hälsa på. Själva gården har anor från 1700-talet och omges av en typisk småländs miljö med gärdsgårdar, åkrar och vacker natur.

Besök Smålandets hemsida, www.smalandet.se, för mer information. Passa även på att titta på när Gone Camping besökte älgsafarin i Markaryd.

Vägbeskrivning

Tack för i år

Nu har Osby camping stängt för säsongen 2020. Madde, Peo och Daniel tackar alla gäster för året som har gått. Vi håller tummarna för en vacker och pandemifri sommar nästa år!

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Osby Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping