Semester i Osby

Sol och bad

Är du badsugen har du hamnat på rätt ställe. Här ligger camping precis intill Osbysjön och närmare till badet går knappast att få. Flera av tomterna ligger precis vid vattenbrynet och ger dig känslan av en egen badstrand intill husvagnen.

Läs mer

Sportfiske

En avkopplande fisketur kan sätta guldkant på sommarens ledighet. I Osby finns gott om fiskeplatser som erbjuder ett varierande och spännande fiske.

Läs mer

Leksaksmuseum

Lekoseum är ett leksaksmuseum som visar BRIO-leksaker från företagets över 130-åriga historia. I montrarna kan man beskåda allt från BRIOs tågbanor och byggsystem till Barbies egna dockhus.

Läs mer

Det första IKEA-varuhuset

Idag finns det mer än 250 IKEA-varuhus världen över, men det allra första öppnade i Älmhult 1958. IKEA Älmhult marknadsför sig som "varuhuset med världens största IKEA-sortiment" och ett besök där är nästan obligatoriskt när man besöker bygden.

Läs mer

Paddla kanot

På campingen finns det två kajaker för uthyrning. Skulle du dock vara mer intresserad av att paddla kanot finns det möjlighet att hyra kanoter av Friluftsfrämjandet Osby.

Läs mer

Älgsafari i Markaryd

På Smålandet i Markaryd kan du uppleva något så unikt som en älgsafari! En 3km lång slingrande skogsväg tar dig genom ett älghägn och en bisondal.

Läs mer

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Osby Camping

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping