Stugor

På Osby Camping har vi 6 stugor och en lägenhet.  Du kan hyra dem per dygn eller vilket antal dagar du vill. Du är alltså inte bunden av en viss bokningsperiod, eller ankomstdag. – Skönt! – eller hur? Vi rekommenderar dig ändå att boka din stuga, speciellt i högsäsong. I merparten av stugorna/lägenheterna är det tillåtet att ha husdjur.  Alla stugor/lägenheter är rökfria.

I alla våra stugor finns täcken och kuddar, men lakan och handdukar tar man med sig själv. Städningen ingår inte i hyran, men kan beställas extra. Du måste då säga till vid bokningen, eller när du kommer till receptionen. Städningen kostar 300kr.

Incheckning sker från klockan 15:00 och utcheckning ska ske innan klockan 12:00.

4-Bäddstuga

Stugorna ligger med utsikt över Osbysjön. Sover gör man i 2 våningssängar. I stugan finns också bord, 4 stolar, kylskåp och kaffebryggare. Dusch, toalett och kök finns i servicehusen intill.

Lägenhet - 2  bäddar

Vi har också en lägenhet med dusch, toalett och pentry.

Stug- och lägenhetspriser 2018

DatumCampingstugaLägenhet
7/4 - 20/6 550:- / natt 770:- / natt
21/6 - 5/8 750:- / natt 970:- / natt
6/8 - 9/9 550:- / natt 770:- / natt

 

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig.

Campingkarta

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Grilla med försiktighet

Från och med den 13 augusti klockan 16:00 är det återigen tillåtet att grilla på campingplatser i Skåne. Grillning får ske "om grillen är upphöjd från marken, befinner sig på ett säkert avstånd till brännbart material och om brandsläckningsutrustning finns tillgänglig".

Läs mer...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Osby Camping

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping