Utegym och motionsspår

Om du önskar lite omväxling till solandet, badandet och grillandet kan du för en kort stund lämna campingen och spatsera över till Osby Kommuns utegym. Här kan den hurtfriske roa sig med att träna i ett nyinvigt utegym med ett tiotal olika stationer. Känner du dig lite vilsen finns det kortfattade instruktioner vid varje station som kan hjälpa dig att komma igång. Vid en del stationer kan man ställa in graden av elände och göra motionerandet både enklare och svårare att genomföra.

Gymmet är öppet dygnet runt och är utrustat med elektrisk belysning. Flisunderlaget inbjuder till en skön vila mellan de olika stationerna.

I anslutning till utegymmet finns även ett två kilometer långt motionsspår.

När du tränat färdig följer du doften av nygrillat över parkeringen tillbaka till campingen. Kanske ett dopp på vägen tillbaka till husvagnen?

Tack för i år

Campingen är stängd för dygnsgäster sedan den 8/9. För våra säsongsgäster håller vi campingen öppen till den 22/9. Vi tackar för denna säsong och hälsar alla gäster välkomna tillbaka nästa år!

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping