Stand Up Paddle

Stand Up Paddle är lika roligt som det är lätt att lära sig. Stand Up Paddle, eller paddelsurfing, sägs ha sitt ursprung i Hawaii där surfarna tog med sig en paddel på surfbrädan och gav sig ut på jakt efter den perfekta vågen.

I svenska insjöar lyser de stora vågorna med sin frånvaro men paddelsurfing har kommit att växa även här. Paddelsurfing är ett roligt och avkopplande sätt att komma ut på sjön. Med någorlunda balans i kroppen kommer även nybörjaren snabbt igång med paddlandet.

På Osby Camping finns två paddelbrädor för uthyrning. Brädor, paddlar och flytvästar finns att hyra i receptionen. Fråga gärna personalen på plats så delar de gärna med sig av sina tips och trix för att komma igång.

Priser

150:-/timme

300:-/halvdag Kl. 9-13 eller 13-17

Välkommen tillbaka till våren

Nu har campingen stängt för denna säsong! Vi tackar alla våra nya och gamla gäster för denna underbara sommar. Vi hoppas att nästa sommar blir lika fin (men utan eldningsförbud) och välkomnar er alla tillbaka nästa år!

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping