Sportfiske

En avkopplande fisketur kan sätta guldkant på sommarens ledighet. I Osbysjön behövs inget fiskekort, så glöm inte ett metspö när du packar husvagnen inför avfärd. Osbysjön bjuder på aborre, gädda, gös och många andra arter. Även om fiske med handredskap inte kräver något fiskekort kan det vara bra att läsa på de lokala bestämmelserna innan du sätter igång.

Osbysjöns Fiskevårdsområde hittar du de lokala bestämmelserna. Här kan du även ladda ned kartor, djupkartor och ta del av annan information som rör fisket i Osby kommun.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Hästveda Marknad 10-11/7

Den 10-11 juli är det dags för Hästveda Marknad, en traditionell familjemarknad med anor från 1870. Marknaden tar emot ungefär 400 knallar fördelade på ca 1000 stånd. 100 000 besökare under de båda marknadsdagarna är ingen ovanlighet.

Läs mer

Helgåfestivalen 4-6/7

Den 4-6 juli är det dags för årets upplaga av Helgeåfestivalen i Knislinge. Wilmer X, Björn Rosenström med flera uppträder. 

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping