Sola och bada i Osby

Är du badsugen har du hamnat på rätt ställe. Här ligger camping precis intill Osbysjön och närmare till badet går knappast att få. Flera av tomterna ligger precis vid vattenbrynet och ger dig känslan av en egen badstrand intill husvagnen. Invid badplatsen ligger vår lekplats och en stor grillplats med plats för många semesterfirande familjer.

Vill du bada någon annanstans än vid campingen finns det ytterligare 128 sjöar att välja på i Osby kommun. I Vesljungasjön finner du en av de finaste sandstränderna i Snapphanebygden. Badet är långgrunt och mycket barnvänligt. Besök badkartan.se för vägbeskrivning.

Mer information om badplatserna i Osby kommun finner du här.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Lönsbodadagen 4/5

Den 5 maj är det Lönsbodadagen, en härlig familjedag i Lönsboda centrum. Uppträden, tivoli, hoppborgar och en massa härliga erbjudanden i butikerna.

Läs mer

Campingen är öppen

Äntligen har campingen öppnat för säsongen. Välkommen att njuta av våren vid den vackra Osbysjön i norra Skåne. Välkommen till Osby!

Läs mer

Tiomila 27-28/4

Den 27-28 april går orienteringstävlingen Tiomila av stapeln i Östra Göinge och Glimåkra utanför Osby. Mer information finner du på arrangörens hemsida, 10mila.se.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping