Paddla kanot

Är du sugen på att paddla kanot? Då finns det möjlighet att hyra kanoter av Friluftsfrämjandet Osby.

Norr om Osby startar kanotleden Helgeå mellersta 2 som i sin helhet kan ge dig ett par dagars paddling längs skogklädda stränder. Längs leden finns fyra iordningställda kanotlägerplatser. Lägerplatserna kan utnyttjas mot en lägre avgift i form av kanotcheckar som bland annat kan köpas på turistbyrån.

På en ö i Skeingesjön ligger ruinerna av Skeingeborg, en borg som anlades någon gång i slutet på 1100-talet eller början på 1200-talet. Varför borgen anlades är det ingen som vet, kanske var det för att markera den nya biskopens övertagande av Skåne. 

Paddlingen tar dig i övrigt igenom ett antal mindre forsar och endast ett par lyft. Längs leden finner du en blandning av skogklädda stränder, vasskantade sjöar och om du har tur kanske ett rådjur eller två kan skymtas.

För mer information om kanoting i Osby, kontakta Turistbyrån eller Friluftsfrämjandet.

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping