Hyra roddbåt

En romantisk eftermiddag på tu man hand eller en avkopplande fisketur på en skånsk insjö? Kanske båda? Oavsett om du bara vill ta det lugnt och skönt, eller om du har inställt siktet på storfångsten, kan vi rekommendera att du hyr en roddbåt på campingen.

För fiske med handhållna redskap behövs inget fiskekort i Osbysjön. Testa lyckan och se om sjöns aborre, gädda eller gös nappar. Även om fiske med handredskap inte kräver något fiskekort kan det vara bra att läsa på de lokala bestämmelserna innan du sätter igång. Du hittar mer information på sidan Sportfiske.

På Osby Camping finns en roddbåt för uthyrning. Uthyrningen sker från servicebutiken. Där finns även flytvästar, åror och annat som kan behövas på utflykten.

Priser

150:-/timme

300:-/halvdag Kl. 9-13 eller 13-17

Tack för i år

Nu har Osby camping stängt för säsongen 2020. Madde, Peo och Daniel tackar alla gäster för året som har gått. Vi håller tummarna för en vacker och pandemifri sommar nästa år!

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Osby Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping