Det första IKEA-varuhuset

Idag finns det mer än 250 IKEA-varuhus världen över, men det allra första öppnade i Älmhult 1958. Älmhult ligger cirka 25km norr om Osby och man tar sig enkelt dit med bil på en halvtimme. IKEA Älmhult marknadsför sig som "varuhuset med världens största IKEA-sortiment" och ett besök där är nästan obligatoriskt när man besöker bygden.

IKEA Älmhult är ett spännande varuhus som skiljer sig lite från övriga varuhus runt om i världen. Man kan t.ex. besöka IKEA Fyndvaruhuset som säljer produkter med små skönhetsfel, restvaror från varuhusen och andra produkter som ett eller annat sätt inte hittat in i varuhusen. Här kan man verkligen göra fynd.

Besök hemsidorna IKEA Älmhult och IKEA Fyndvaruhuset för information om öppettider etc.

Vägbeskrivning

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Gällande coronavirus

Lite information kring situationen med Coronaviruset (covid-19) från Osby Camping.

Läs mer ...

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping