Cykelbilar

Hyr en cykelbil på campingen och upptäck de vackra skånska omgivningarna från cykelsadeln! Vi har två cykelbilar med två ordentliga sittplatser och ett framsäte med plats för 1-2 barn. Vi har även två mindre cykelbilar mer lämpliga för en person, oavsett ålder. De mindre bilarna uppskattas definitivt av barnen och de kan trampa omkring på campingen och upptäcka området. Backe upp och backe ner gör att de sover gott när kvällen kommer.

Hyr cykelbilarna i receptionen och ta sedan en tur runt omkring campingen. Eller varför inte cykla ner till de centrala delarna av Osby? En tur längs med den vackra Osbysjön gör sitt för både kropp och själ.

Små bilar: 40:- / halvtimme, 60:- / timme
Stora bilar (med tak): 60:- / halvtimme, 80:- / timme

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Öppna onlinebokningen

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping