Semester i Osby

Det finns massor att upptäcka i Osby med omnejd. Passa på att njuta av den vackra naturen när du är här, hyr en kajak på camping och ta dig ut på Osbysjön där du kan förundras av stillheten. Utmana familjen på en runda minigolf eller utmana dig själv och lär dig Stand Up Paddle. Paddelbrädor finns att hyra i receptionen.

Minigolf

På campingen kan du spela en omgång minigolf med vänner och familj. På campingen finns en nyrenoverad 12-håls minigolfbana.

Läs mer

Paddla kajak

På campingen finns två kajaker för uthyrning. Vad passar väl bättre en solig dag än att ge sig ut och paddla kajak på tu man hand?

Läs mer

Stand Up Paddle / Paddelsurfing

Stand Up Paddle är lika roligt som det är lätt att lära sig. På Osby Camping finns två paddelbrädor för uthyrning. Brädor, paddlar och flytvästar finns att hyra i receptionen.

Läs mer

Hyra roddbåt

Unna dig en avkopplande tur på en vacker insjö i Skåne. Hyr en roddbåt på campingen och ge dig ut för att pröva fiskelyckan.

Läs mer

Cykelbilar

Hyr cykelbilarna i receptionen och ta sedan en tur runt omkring campingen. Eller varför inte cykla ner till de centrala delarna av Osby?

Läs mer

Utegym och motionsspår

Om du önskar lite omväxling till solandet, badandet och grillandet kan du för en kort stund lämna campingen och spatsera över till Osby Kommuns utegym.

Läs mer

Sol och bad

Är du badsugen har du hamnat på rätt ställe. Här ligger camping precis intill Osbysjön och närmare till badet går knappast att få. Flera av tomterna ligger precis vid vattenbrynet och ger dig känslan av en egen badstrand intill husvagnen.

Läs mer

Sportfiske

En avkopplande fisketur kan sätta guldkant på sommarens ledighet. I Osby finns gott om fiskeplatser som erbjuder ett varierande och spännande fiske.

Läs mer

Leksaksmuseum

Lekoseum är ett leksaksmuseum som visar BRIO-leksaker från företagets över 130-åriga historia. I montrarna kan man beskåda allt från BRIOs tågbanor och byggsystem till Barbies egna dockhus.

Läs mer

Det första IKEA-varuhuset

Idag finns det mer än 250 IKEA-varuhus världen över, men det allra första öppnade i Älmhult 1958. IKEA Älmhult marknadsför sig som "varuhuset med världens största IKEA-sortiment" och ett besök där är nästan obligatoriskt när man besöker bygden.

Läs mer

Paddla kanot

På campingen finns det två kajaker för uthyrning. Skulle du dock vara mer intresserad av att paddla kanot finns det möjlighet att hyra kanoter av Friluftsfrämjandet Osby.

Läs mer

Älgsafari i Markaryd

På Smålandet i Markaryd kan du uppleva något så unikt som en älgsafari! En 3km lång slingrande skogsväg tar dig genom ett älghägn och en bisondal.

Läs mer

Välkommen tillbaka till våren

Nu har campingen stängt för denna säsong! Vi tackar alla våra nya och gamla gäster för denna underbara sommar. Vi hoppas att nästa sommar blir lika fin (men utan eldningsförbud) och välkomnar er alla tillbaka nästa år!

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Råbocka Camping i Ängelholm

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping