Aktiviteter på campingen

Minigolf

På campingen kan du spela en omgång minigolf med vänner och familj. På campingen finns en nyrenoverad 12-håls minigolfbana.

Läs mer

Paddla kajak

På campingen finns två kajaker för uthyrning. Vad passar väl bättre en solig dag än att ge sig ut och paddla kajak på tu man hand?

Läs mer

Stand Up Paddle / Paddelsurfing

Stand Up Paddle är lika roligt som det är lätt att lära sig. På Osby Camping finns två paddelbrädor för uthyrning. Brädor, paddlar och flytvästar finns att hyra i receptionen.

Läs mer

Hyra roddbåt

Unna dig en avkopplande tur på en vacker insjö i Skåne. Hyr en roddbåt på campingen och ge dig ut för att pröva fiskelyckan.

Läs mer

Cykelbilar

Hyr cykelbilarna i receptionen och ta sedan en tur runt omkring campingen. Eller varför inte cykla ner till de centrala delarna av Osby?

Läs mer

Utegym och motionsspår

Om du önskar lite omväxling till solandet, badandet och grillandet kan du för en kort stund lämna campingen och spatsera över till Osby Kommuns utegym.

Läs mer

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Osby Camping

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping