Unna dig en semester i Skåne

Välkommen till Osby Camping vid vackra Osbysjön i Skåne! 

Unna dig något extra i sommar - unna dig ett par dagar vid Osbysjöns strand. Ta ett dopp i sjön eller varför inte ta med dig ett fiskespö? I Osbysjön behövs inget fiskekort. Njut av de vackra omgivningarna eller ta en tur till de platta paketens självaste epicentrum, ursprungs-IKEA i Älmhult. I Osby finns något för alla. Unna dig en semester i Skåne i sommar.

Välkomna till oss!

Peo & Madde

Boka din ledighet online

Du vet väl att du kan boka din ledighet online utan bokningsavgift och spara 75:-? Det går snabbt och enkelt och du får en faktura hemskickad direkt till dig. Om du har några frågor är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Välkommen!

Gå till onlinebokningen

Valborg i Osby 30/4

Möt våren i Skåne med majbrasa och sång. På flera ställen i Osby kommun bjuds de till Valborgsfirande den 30 april. 

Läs mer

Jazz på Borgen 29/4

Carling Family bjuder på trad-jazz och swing kryddat med cirkuskonster och komik den 29 april klockan 19:00 på Teater Borgen i Osby. Biljetter och mer information finner du på nedanstående länk.

Läs mer

Osby Outlet 29-30/4

Den 29-30 april är det dags för årets upplaga av Osby Outlet. Osby Outlet är en stor lagerrensning med fantastiska erbjudanden från företag och butiker i Osby.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook för att ta del av vad som händer året runt på campingen. Du hittar oss på facebook.com/osbycamping.

Osby Camping

Osby Camping | Ebbarpsvägen 84, Osby

Phone | +46 (0)479 - 311 35

E-mail | info@osbycamping.nu

Facebook | facebook.com/osbycamping